28
Січень

2023

З 17 по 30 жовтня фітнес клуб БаZа запрошує своїх юних клієнтів на перше БЕЗКОШТОВНЕ ознайомлювальне заняття з Дитячого Фітнесу.

Нагадуємо, що Дитячий фітнес складається із трьох напрямків:

– Sport kids – система занять фізичними вправами, які спрямовані на розвиток якостей: сила, витривалість, швидкість, спритність та гнучкість. Тренування проходить в ігровій формі та підходить діткам будь-якого рівня підготовленості.

– Хореографія – під час тренування дітки розучують танцювальні кроки та елементи. Заняття включають роботу над координацією тіла, роботу над побудовою правильної постави, основи ритміки.

– Бокс – Клас допоможе розвинути координацію рухів, витривалість, зміцнити дитячий організм, загалом стати здоровішим. Під час тренування дітки отримають навички самооборони, підвищать самооцінку та всебічно пропрацюють усі групи м’язів.

Протягом усього акційного періоду, ви можете відвідати будь-яке з занять, що сподобалися. Вас чекають кваліфіковані тренери та хореографи з індивідуальним підходом, захоплюючі заняття та гарний настрій!

Ви можете ознайомитися з РОЗКЛАДОМ ЗАНЯТЬ з дитячого фітнесу та ЗАПИСАТИСЯ У НАШИХ АДМІНІСТРАТОРІВ на безкоштовне ознайомлювальне заняття!