TRX – тренування з використанням підвісних ременів та вправ, що виконуються з вагою тіла – створення спортивної фігури без тренажерів, штанг чи гантелей. TRX – інструмент для ефективного метаболічного тренінгу. Гнучка конструкція петель перетворює найпростіші дії на найскладнішу комбінаційну вправу, що задіює масу груп м’язів одночасно.

ABT – тренування м’язів преса, ніг, сідниць. Заняття доступне всім, незважаючи на рівень фізичної підготовки, вік та стан здоров’я.

90х60х90 – інтенсивне силове тренування. Сідниці, талія, стегна, груди – все, що необхідно для красивої фігури. Спеціальні вправи допоможуть Вам покращити фігуру, сформувати правильні пропорції тіла, а також підвищити гнучкість та міцність суглобів.

Body Sculpt – вид силового тренування, що проходить в аеробному режимі, метою якої є розвиток м’язової сили та створення м’язового рельєфу з використанням додаткового обладнання. На заняттях Body Sculpt опрацьовуються всі основні групи м’язів, тому “ображеною” не залишиться жодна частина тіла.

Fitball – силове тренування. Вправи виконуються за допомогою спеціального гімнастичного м’яча – фітболу. Фітбол здатний прогинатися під вагою тіла таким чином, щоб зняти напругу м’язів та знизити навантаження на суглоби та хребет. Також. завдяки нестійкості фітболу, вправи з його використанням допомагають покращити координацію руху.

Only Floor – силове тренування низької інтенсивності. Вправи спрямовані на опрацювання всіх груп м’язів з використанням додаткового обладнання в партері.