2х2 – заняття включає аеробне і силове навантаження, що дозволяє всебічно пропрацювати всі групи м’язів + тренування кардіосистеми. Урок підходить всім рівнів підготовленості.

Step+Sculpt – назва говорить сама за себе: на степ-платформі ви будете, як скульптор, заняття за заняттям створювати своє нове тіло. Мета тренування: робота серцево-судинної системи, спалювання зайвих калорій, опрацювання основних груп м’язів (м’язи рук, преса, спини, ніг, сідниць). Тренування середньої інтенсивності.

Тай-бо – урок високої інтенсивності, який поєднує в собі силу, реакцію, властиві боксу, самоконтроль, характерний для бойових мистецтв та танцювальні ритми.

TRX+ – програма екстремального схуднення в найкоротші терміни. Чергування вибухових кардіо та потужних силових вправ. У тренуванні використовуються петлі TRX, які задіяють масу м’язових груп одночасно. А також програма містить елементи інших напрямків (Тай-бо, кросфіт та ін.)

Interval+ – інтервальне тренування – чергування силових вправ та кардіо навантаження. Під час заняття використовується різне обладнання, зокрема петлі TRX.

Step+Press – поєднання аеробного тренування з використанням степ-платформ та силового тренування м’язів ніг, сідниць та черевного преса. Унікальний комплекс вправи спеціально розроблений для жінок. Підходить для будь-якого рівня підготовки.

Press+Stretch – Заняття допоможе підтягнути та зміцнити тіло, скоригувати фігуру, знайти гнучкість, стрункість та підвищити життєвий тонус.
Ефективне силове тренування, спрямоване на зміцнення м’язів черевного преса. У другій частині уроку виконуються вправи на розтяжку для розвитку гнучкості.